Malermester Naalund A/S

Hos Naalund A/S beskæftiger vi os med alt mellem den lille sag til den helt store.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud - ring på 20 12 42 97 eller skriv til naalund@mail.dk.

Malermester Naalund blev stiftet af malermesteren Lars Naalund i 1980. Lars Naalund blev udlært maler i 1966 København, hvor han flyttede med konen Inge Naalund til Glumsø. Her startede Lars som selvstændig, som altid havde været hans ambition. Han egagerede sig i de lokale arrangementer og sport, for tage/ være en del af Glumsø. Teamet bestod de første mange år af 4-6 mand, hvilket passede både Lars og Inge, der senere fik sønnerne Christian og Mads. Lars maler team bestod af folk med fælles værdier, der kendetegnede firmaets som; kreative, strukturerede og høj kundepleje. I dag deler firmaet de samme værdier, der repræsenteres i høj kvalitet og unikt samarbejde med kunden.

I 2010 begyndte sønnen Christian Naalund at overtage firmaet. Christian blev i 1995 udlært tømrer og senere i 1998 udlært maler med bronzemedalje. Christian Naalund har derfor både fagligt og praktisk stor indsigt i byggeriets udførende del. Yderligere har Christian lige siden sin færdiggørelse som udlært maler, arbejdet i den familie ejet virksomhed. Dette betyder at Christian i dag bærer videre på mange af de samme malersvende, der dengang var med til at bygge firmaet op. Firmaet er gået fra at udføre malerarbejde i private hjem og private ejere til større nybyggerier og renoveringssager indenfor totalentrepriser og hovedentrepriser.

Christian Naalund har siden hen taget firmaet med på andre højder, heri udvidet medarbejderstaben med både faste, indlejring, lærlinge og tæt aktiverings samarbejde med Næstved kommune. Firmaet kører ikke med internt akkord arbejde, for at hindre manglende kvalitetssikring. Med en medarbejderstab der inkluderer formænd på de mange enkelte pladser, har Christian som et vigtig del besluttet at han indgår i alle byggesager.  Dermed fastholdes overblikket for tidsplanlægning og økonomi.  Firmaet er i dag et aktieselskab med navnet Naalund A/S og Christian Naalund er i dag alene aktionær i selskabet.